Laatste reacties
  Lijst met albums
  My grandson Ashish from India making these photos.

  Hi, i am Ashish Saini from India. I lives in India's heart state Madhya Pradesh's Shivpuri District. I born on 5 november 1996. I my family is are father, mother and granmother and 4 sisters outsite the house, she is al married. I have in Nederland are sweetful grandfather Dirk-Thomas de Boer. I am studing now in under graduation and doing little photography wifh my grandfather. I have are Nikon d60 photo camera.

  Koeien mijn lievelingsdieren.

  Koeien zijn lief en erg sociaal.

  Koeien - Molens - Bomen.

  Molens op schilderijen die van elders komen of oude ansichtkaarten.

  Op deze manier verzamel ik kunst: koeien, molens en bomen .

  Geschilderde molens op doek zijn er veel. Maar breng ze maar eens bij elkaar.

  Kerkrade, een gemeente binnen de Oostelijke Mijnstreek van Limburg.

  Kerkrade, gezien door de ogen van een Kerkradenaar, kleinzoon van een Amsterdamse marktkoopman en een koperslager uit Steenderen.

  Familie * de Boer - Beuseker * vanaf 1969.

  Foto's zijn van dia's over gezet geworden op de pc. Om hier weer geplaatst te kunnen worden. De dia's en foto's zijn gemaakt geworden door: de (C) echtlieden Anna Helena Beuseker & Samuel Dirk de Boer & zoon Dirk - Thomas J.M. de Boer, Kerkrade NL.

  Dirk-(Thomas) J.M. de Boer, Kerkrade NL. Ontwerper van ansichtkaarten en postzegels.

  Het is een leuke hobby om je eigen ansichtkaarten te kunnen ontwerpen. En nog leuker is het weer, deze ansichtkaarten weer op een postzegel te laten verschijnen. Alleen kun je dat niet. Daarbij heb je andere nodig. MOTTO: Leven en laten leven. De ansichtkaarten worden via Vista Print gemaakt en Collect Club maakt de postzegels.

  Boom schenkingen

  Bomen worden aangekocht bij www.jnf.nl voor 15 euro. En laat ze dan planten in Israël. Voor iemand die iets voor me betekend. Voor een verjaardag, vriendschapsboom of een geschenk aan G.d.

  Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van het Joods Nationaal Fonds in Amsterdam. Ik heb al ruim 110 bomen laten planten daar in de diverse bossen. Vaak weet je niet wat je iemand cadeau moet doen, geld is zo onpersoonlijk. Een stuk zeep, als of die andere zich nooit wast. Zo een boom gaat vrij lang mee, met een echtheid certificaat. Zodat de boom krijger, de boom kan gaan bekijken in Israël. Zijn naam wordt in Amsterdam en Jerusalem ingeschreven. Als de boom ontvanger al lang gestorven is, dan nog kent iedereen zijn naam nog. Wil je iets heel bijzonders doen, dan koop je 18 bomen. Het cijfer 18 staat in het Hebreeuws voor CHAI = LEVEN. Dan schenk je leven weg.  

  Je kunt ook een aandeel nemen in het waterproject in Israël, dat met toestemming van onze nieuwe koning zijn naam draagt. Zulke geschenken zijn mooi om als litho aan de muur te hangen. En je draagt bij, aan het terug dringen van de woestijnen in Noord en Zuid Israël, door aanplanting van bomen, wordt het steeds groener en vruchtbaarder in Israël. Zodat haar bewoners, van welke kerkgenootschap ook, een bestaansrecht krijgen en minder afhankelijk zijn het buitenland.

  Bomen zijn onze trots

  Foto's van bomen die we elke dag kunnen zien. Op het platteland, het dorp of de grote stad. Bomen in het bos, op de heide en sommige in de duinen. Bij de mensen voor het huis of achterom. In stadsparken, kerkhoven, bij molens of  boerderijen. Jonge bomen en oude bomen in allerlei vormen.

  Boerenbedrijf Smit - Beuseker in de bollenstreek.

  Een familiebedrijf in de bollenstreek. En de bezienswaardigheden van de streek.

  Baelsbruggermolen 1104/07 tot 2000

  De Baelsbruggermolen gebouwd 1104 - 1107 door de kanunniken van de abdij Cloosterrade (Rolduc). Deze banmolen was eens de belangrijkste molen in het gebied van Rode. Van 1 waterrad op de Worm tot 3 raderen op haar hoogte punt tot een turbine in 1918. In 1973 was er 1 dakpan weg van het dubbele poortgebouw. Dat toen al bestond uit een zelfstandige boerenbedrijf en een molenbedrijf. Ooit in een hand na de napoleonse tijd 2 eigenaren kreeg. De boerderij familie Vest en de molen met bakkes familie Huijen - Schunck en zoon Pierre Huijnen - Meijs, de laatse molenaarsfamilie verliet de molen en woont nu aan de Niersprinkstraat. De overleden molenaars liggen begraven op het kerkhof van het kerkdorp Haanrade. Meer over deze 888 jarige geschiedenis kunt u leven in het boekje: Baelsbruggermolen 888 jaar geschiedenis door schrijver Dirk J.M. de Boer, Kerkrade 1993.

  Categorie├źn