Boom schenkingen

Bomen worden aangekocht bij www.jnf.nl voor 15 euro. En laat ze dan planten in Israël. Voor iemand die iets voor me betekend. Voor een verjaardag, vriendschapsboom of een geschenk aan G.d.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van het Joods Nationaal Fonds in Amsterdam. Ik heb al ruim 110 bomen laten planten daar in de diverse bossen. Vaak weet je niet wat je iemand cadeau moet doen, geld is zo onpersoonlijk. Een stuk zeep, als of die andere zich nooit wast. Zo een boom gaat vrij lang mee, met een echtheid certificaat. Zodat de boom krijger, de boom kan gaan bekijken in Israël. Zijn naam wordt in Amsterdam en Jerusalem ingeschreven. Als de boom ontvanger al lang gestorven is, dan nog kent iedereen zijn naam nog. Wil je iets heel bijzonders doen, dan koop je 18 bomen. Het cijfer 18 staat in het Hebreeuws voor CHAI = LEVEN. Dan schenk je leven weg.  

Je kunt ook een aandeel nemen in het waterproject in Israël, dat met toestemming van onze nieuwe koning zijn naam draagt. Zulke geschenken zijn mooi om als litho aan de muur te hangen. En je draagt bij, aan het terug dringen van de woestijnen in Noord en Zuid Israël, door aanplanting van bomen, wordt het steeds groener en vruchtbaarder in Israël. Zodat haar bewoners, van welke kerkgenootschap ook, een bestaansrecht krijgen en minder afhankelijk zijn het buitenland.


Laatste reacties
    Boomschenkingen.

    Boomschenking Marcel Derksen nr. 16454

    Categorie├źn